Wie zijn we

 

Immo Madec is een immokantoor gelegen aan de Belgische kust te Oostende en in het binnenland in Roeselare. Wij verkopen en verhuren appartementen, woningen, villa's, garages, gronden, etc. per jaar te Oostende, Knokke en Roeselare.

Immo Madec in Oostende, Knokke en Roeselare is een makelaar onroerende goederen of vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de immobiliën. Vastgoed staat voor rendement, verkoop, aankoop, immo, studio, appartement, duplex, penthouse, technisch verdiep, mezzanine, woning, huis, villa, winkel, bestaande appartementen, bestaande woningen, nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen.

Als u een appartement, woning, villa, grond en garage wilt kopen aan de kust of huren in Oostende en Roeselare kunt u steeds bij Immo Madec terecht. Wij geven vrijblijvend advies en maken een schatting die steunt op vele jaren ervaring (sedert 1992).

Indien u meer informatie wenst kunt u altijd terecht op het gsmnummer 0497/26.93.59 (= 0032497269359) en  kunt u ook altijd een mailtje sturen naar ons e-mailadres: joost@madec.be

              

 

 

 

WAARBORGORGANISME DERDENGELDEN (beroepsaansprakelijkheidsverzekering): deze vastgoedmakelaar is in orde met zijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering en verzekerd via zijn beroepsinstituut, namelijk het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) bij verzekeringsonderneming Axa Belgium met polisnummer 730.390.160.