Welkom in Residentie 't Withof, de perfecte combinatie van een luxe appartement, hotel en assistentieflat. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in Roeselare.

Assistentie-appartement

Pastoor Slossestraat , 8800 Rumbeke
Ref: 't Withof

Omschrijving

Residentie 't Withof, met haar innovatief oproepsysteem, uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten en comfort biedt u een zorgeloze en veilige toekomst zowel voor u als investeerder, als voor onze bewoners! Onze assistentieflats staan garant voor comfort, kwaliteit en privacy in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve 65-plusser! Dit alles op een toplocatie in centrum Rumbeke, rustig gelegen maar toch centraal.

* Toplocaties

Wij gaan enkel voor toplocaties, maar wat houdt dat concreet in?

- Alle voorzieningen op wandelafstand: bakker, slager, apotheek, dokter, kruidenierswinkel, school, kerk,... Alles is vlot bereikbaar.
- De locaties zijn allemaal centraal gelegen, met oog voor een groene omgeving. Een tuin wordt aangelegd. Er wordt ervoor gezorgd dat onze bewoners kunnen genieten van een groene omgeving, zonder er de onderhoudslasten van te dragen.
- De Residentie 't Withof is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: op 200 meter afstand is een bushalte. Met de auto rijdt u in 10 minuutjes naar Roeselare stad.

* Mooie architectuur

Erkende assistentiewoningen worden in grote mate vergeleken met een rusthuis. Als u onze residenties bekijkt, is dat gevoel ver weg. Wij geloven dat iemand op leeftijd ook graag een mooi appartement met een fijne afwerking heeft. De aanblik van Residentie 't Withof toont eerder een kleinere residentie. De residentie werd in de diepte gebouwd en bevat 53 hele ruime appartementen tot 135m². Voor de appartementen mag u rekenen op finesse tot in de puntjes met oog voor gezelligheid en huiselijke warmte. Het blijven natuurlijk assistentieflats en daarom mag u standaard rekenen op een aangepaste wooneenheid naar de wetgeving voor erkende assistentieflats. Meer nog! Wij gaan verder voor u:

- Waar de wet zegt dat we een rolstoeltoegankelijk appartement moeten bouwen, bouwen wij voor u rolstoelleefbare appartementen.
- Het wettelijk minimum voor een assistentieflat is 40m². Wij bouwen vanaf 60-80m² een volledig uitgerust appartement met compleet geïnstalleerde keuken met alle toestellen.
- Brede gangen en naadloze vloerovergangen
- Ontdek het voor uzelf en kom eens langs. Samen bezoeken we met u onze modelappartementen.

* Accommodatie

Elke residentie heeft een brasserie, zo ook een fitness-wellness met een ruimte voorzien voor uw schoonheidsspecialiste of kapper. De brasserie is open voor het grote publiek en zorgt voor vers bereide maaltijden. De fitness zorgt ervoor dat uw conditie tip top in orde blijft, de wellness voor de nodige ontspanning: zowel van uw spieren als uw innerlijke rust. Een petanquebaan wordt in elk residentie voorzien, zo ook bij onze Residentie 't Withof.

* Zorg op maat

De zorg wordt geregeld op uw maat. Hebt u een extra handje nodig, poetsdienst of een afspraak met de tandarts. De woonassistent ondersteunt waar nodig.

De residentie 't Withof is uitgerust met de nieuwste technieken o.a. een eigen oproepsysteem om de crisisassistentie en overbruggingsassistentie optimaal te gaan ondersteunen. Met een druk op de knop wordt u geholpen waar het nodig is.

* Crisisassistentie

- In een zo kort mogelijke tijd helpen wij iemand in een noodsituatie.
- Hier krijgt de bewoner niet één drukknop maar steeds drie! Met één druk op de knop wordt een zorgcentrale gealarmeerd. Onze zorgcentrale is 24/7 bemand door medisch personeel.
- In de assistentieflat bevindt zich een camerasysteem waarmee de zorgcentrale kan binnenkijken in de woning.
- Ambulance, dokter of familie zijn in een mum van tijd verwittigd, indien noodzakelijk.
- De bewoner wordt heel snel geholpen.

* Overbruggingsassistentie

Overbruggingszorg is aangepaste zorg die aansluit bij crisiszorg en die gedurende een korte periode wordt verleend in afwachting dat de zorg wordt verleend die de bewoner zelf heeft gekozen.

Deze pijlers zijn een standaard voor ieder project. Senior Homes wil een totaalpakket aanbieden aan iedere bewoner in elke residentie.
- LIGGING CONCTREET -

Residentie 't Withof: rustig gelegen, dichtbij Roeselare

In centrum Rumbeke, in de Pastoor Slossestraat, vinden we Residentie 't Withof. Gelegen in het centrum van de gemeente en op een boogscheut van alle voorzieningen, is deze oase van comfort en rust de ideale uitvalsbasis voor de actieve senior.

Bereikbaarheid

In centrum Rumbeke heeft u alle voorzieningen vlakbij. Wilt u er een uitstapje van maken, dan staat u met een bushalte op 200 meter staat in no time in winkelstad Roeselare.

De N357 ligt niet ver van de site en zo kan u ook heel gemakkelijk alles met de auto bereiken.

Voorzieningen in de omgeving

Naast de voorziene diensten en faciliteiten van het project zelf, liggen alle winkels, openbaar vervoer en horeca op een boogscheut van de residentie.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt