Welkom in Residentie Rialto, het exclusieve project met erkende assistentiewoningen in het hartje van de koningin der badsteden.

Assistentie-appartement

Langestraat , 8400 Oostende
Ref: Rialto

Omschrijving

assistentiewoningen die de perfecte samensmelting zijn van een kwaliteitsvol afgewerkt en volwaardig appartement, maar dan met de dienstenverlening en voorzieningen van een hotel.

Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Oostende, op de voormalige locatie van de Cinema Rialto aan de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en de Hertstraat.

Residentie Rialto biedt u met haar innovatief oproepsysteem en uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten een zorgeloze en veilige toekomst. Dat zowel voor u als investeerder als voor onze bewoners! Onze assistentieflats staan garant voor comfort, kwaliteit en privacy in een aangename sociale en groene omgeving voor de actieve nieuwe senior! Dat alles op een toplocatie in het centrum van Oostende.

LIGGING

Residentie Rialto, hartje Oostende!

In het centrum van de Koningin der Badsteden bouwen wij op de voormalige site van de cinema Rialto, op de hoek van de Langestraat Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertstraat.

- Bereikbaarheid

*Op 350m van Albert I-promenade

*Op 300 m van het Casino

*Op 1km van het station van Oostende

- Voorzieningen in de omgeving

Naast de voorziene diensten van het project zelf, liggen alle winkels, openbaar vervoer en horeca op een boogscheut van de residentie. Bovendien ligt de residentie dichtbij het strand en de pittoreske restaurantjes op de dijk.

CONCEPT

Residentie Rialto wordt gebouwd waar de cinema Rialto was gevestigd: op de hoek van de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertsraat. Heerlijk dicht bij het strand en alle winkels!

In Oostende, de Koningin der Badsteden valt altijd iets te beleven. Wilt u liever tot rust komen, dan kan u zich terugtrekken in uw mooi ingericht appartement of kan u genieten van de gezonde zeelucht en de zon in de binnentuin van onze residentie.

* Unieke architectuur

De moderne architectuur met verrassende accenten maakt elke nieuwe residentie van Senior Homes uniek. Grote ramen met veel lichtinval, privatief terras, volwaardige kwalitatieve keuken met alle nodige toestellen, berging, ruime badkamer met inrijdouche...

* Zorg- en dienstenpakket

Een greep uit ons assistentiepakket: 24/24 medische permanentie, het eigen team van woonassistenten die alle zorg coördineert en alles op uw maat organiseert, verse maaltijden ter plaatse in het restaurant of op het appartement, tea-room service in de namiddag, biertje in de bar, bewegingstherapie, jacuzzi of saunabezoek in de wellness, heerlijke verse broodjes op zondagmorgen, gezellige fijne namiddagen, excursies, boodschappenservice, apothekersservice...en nog zo veel meer.

Alle appartementen worden ook gebouwd volgens de strengste bouwnormen en zijn afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Elke individuele flat en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn volledig rolstoelleefbaar. Er wordt dus overal aan toekomstige noden gedacht.

Daarnaast is deze residentie uitgerust met de nieuwste technieken en comfort. Onze échte trots is ons eigen ontwikkeld oproepsysteem. Met een heel eenvoudige druk op het scherm kan een bewoner alle zorgen en diensten oproepen vanuit het eigen appartement. Wij denken aan uw veiligheid.

Restaurant - Brasserie - Tea-room

In onze brasserie kan zowel de bewoner als niet-bewoner genieten van een heerlijke maaltijd en lunch tegen een schappelijke prijs. In de namiddag eet u er overheerlijke wafels en pannenkoeken.

De lunch is bovendien 7/7 verkrijgbaar voor bewoners. Via ons eigen ontwikkeld oproepsysteem heeft u ook de mogelijkheid al uw maaltijden op uw appartement te laten bezorgen.

* Wellness

Bij ons kunt u gebruik maken van onze extra diensten en uzelf laten verwennen door onze professionele schoonheidsspecialiste, kapster en kinesist. Manicure, pedicure, massage... Alles is mogelijk.

Heeft u last van spierpijn? Maakt u dan gebruik van de infraroodmuur, relax in de sauna of kom tot rust in de jacuzzi. De wellness is een gezellige ontspanningsruimte naar de meest moderne wensen van de actieve senioren van vandaag en morgen.

* Fitness

Beweging is belangrijk! Samen bewegen is veel leuker. Onder begeleiding kan u genieten van onze bewegingstherapie.
Recente bestemming Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt